Search:
Advanced Search
Romania: PORTERTUL LUI MICHAEL JACKSON, NUMAI DIN PUNCTE (24 Sept 2009)

 

24-09-2009 17:37

PORTERTUL LUI MICHAEL JACKSON, NUMAI DIN PUNCTE

   

 

Artistul celebritatilor, David Ilan creaza un portret original al megastarului Michael Jackson folosindu-se numai de puncte. Fiecare punct din desen, reprezinta cate un fan. Toti dintre aceia care se inscriu primesc gratuit un punct in onoarea lor, acest punct regasindu-se pe portretul lui MICHAEL JACKSON. 

Milioane de fani din peste 150 de tari se se strang in fiecare zi pe www.michaeljacksonportrait.com pentru a realiza portretul idolului lor. 

David Ilan este initiatorul a ceea ce ar putea fi considerat cel mai mare tribut organizat in memoria Regelui Muzicii Pop, el nefiind la primul proiect de acest gen, printre cei desenati de David in acest mod se numara actorii Scartett Johansson, Danny DeVito sau fotbalistul David Beckham. 

Portretul va fi realizat integral din puncte, printr-o tehnica cunoscuta sub numele de punctilism. Primele puncte au fost puse pe panza la Ceremonia speciala de inaugurare care a avut loc pe 28 august 2009 la Centrul de Arte EDGE din Hollywood, California, ceremonie gazduita de Gary Owens, MC la Hollywood. Tot atunci s-au si pus primele puncte ale acestui portret, primul fiindu-i rezervat lui Michael si apoi cate unul pentru fiecare dintre copiii sai. 

David pune un punct pe panza de fiecare data cand cineva se inscrie, alaturi de celelalte puncte deja existente, acestea formand in final portretul lui Michael. 

S-au alaturat in acest proiect fanii lui Michael Jackson din intreaga lume, precum familia si unii dintre cei mai apropiati prieteni ai artistului. 

“In spatele fiecarui punct de pe panza este un fan care l-a iubit pe Michael si plange moartea lui”. “Punctele din care va fi creat portretul sunt fanii lui Michael. El si-a iubit si si-a respectat fanii la fel de mult cum a fost iubit si respectat de catre acestia.” – David Ilan. 

Cel putin un milion de punce sunt necesare pentru a completa imaginea Regelui Pop. Ii invitam pe toti fanii sa se alature mostenirii lui Michael si sa fie un punct din portretul sau. 

“Un astfel de portret, unde un punct = un fan, va dura cateva luni pana la realizare, asa ca trebuie sa fim siguri ca fanii lui Michael din intreaga lume afla despre sansa de a participa la acest tribut. Vrem sa ajungem la cat mai multi oameni din cat mai multe tari. Pentru acest lucru a muncit Michael toata viata, ca oamenii sa uite ca exista diferente intre ei si sa fie uniti”, spune David. 

Daca l-ai iubit pe MICHAEL JACKSON si vrei sa fii si tu un punct pe portretul pe care David Ilan il va rezliza, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi situl: 
http://www.michaeljacksontributeportrait.com/home.php, inscrierea este gratuita, odata cu aceasta vei primi punctul ce-ti apartine din portretul lui MICHAEL , apoi urmareste in fiecare zi cum se construieste portretul si totodata intra in conexiune cu fanii sai din intreaga lume.

 

Source: http://www.madone.ro/24-09-2009/Portertul-lui-Michael-Jackson-numai-din-puncte.html

Bookmark and Share

Find us on The Official MJTP Facebook page Follow the Official MJTP on Twitter   Official MJTP YouTube channel

Comments for this post are now closed.

Delicious Digg Facebook Fark MySpace
   
All Articles
A Child's Heart  (21 articles)
Celebrity Dots  (39 articles)
Charity  (5 articles)
In Michael's Words  (30 articles)
In the News  (34 articles)
Matt Semino (VIP/Special Guest - Atto...  (12 articles)
Michael's Magic Box  (17 articles)
MJ Estate Updates  (22 articles)
MJTP News Archives  (2 articles)
Patchwork Blanket  (1 article)
Spokespeople  (2 articles)
Tribute Book  (10 articles)
Tribute Photos & Videos  (25 articles)
Tribute Team Blogs  (113 articles)
VIP Dots  (43 articles)