Search:
Advanced Search
Romania: Fii un punct in portretul lui Michael Jackson! (25 Sept 2009)

 

 

Fii un punct in portretul lui Michael Jackson!

25 septembrie 2009

Ef6e31e71d0ad53125291722181650


Voteaza stirea

Spune-ne parerea ta 
  despre aceasta stire :


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rating 10 din 10 voturi
 

Din ce in ce mai multi fani ai Regelui Pop se aduna zilnic pe site-ul www.michaeljacksonportrait.com pentru a crea portretul idolului lor, anunta un comunicat de presa.

David Ilan, artistul vedetelor, realizeaza o imagine originala a lui Michael Jackson, utilizand numai puncte. Fiecare punct din desen reprezinta cate un fan. Astfel, toti cei care l-au iubit pe megastar se pot inscrie gratuit pe site-ul amintit, primind in schimb un punct, care se va regasi in portretul lui Michael Jackson

Acesta ar putea fi cel mai mare tribut organizat in memoria Regelui Pop.David Ilan nu este la prima sa initiativa de acest gen, printre cei proiectati de artist numarandu-se actorii Danny DeVito si Scarlett Johansson sau fotbalistul David Beckham

“In spatele fiecarui punct de pe panza este un fan care l-a iubit pe Michael si plange moartea lui. Punctele din care va fi creat portretul sunt fanii lui Michael. El si-a iubit si si-a respectat fanii la fel de mult cum a fost iubit si respectat de catre acestia”, a declarat David Ilan.

Primele puncte ale acestui portret realizat prin tehnica cunoscuta sub numele de punctilism, au fost puse deja pe panza la Ceremonia speciala de inaugurare ce s-a desfasurat pe 28 august 2009 la Centrul de Arte EDGE din Hollywood, California. Cel dintai punct i-a fost rezervat lui Michael Jackson, acestuia alaturandu-se ulterior cele destinate copiiilor sai, familiei si prietenilor. 

Sunt necesare cel putin un milion de puncte pentru ca imaginea Regelui sa fie completa. “Un astfel de portret, unde un punct = un fan, va dura cateva luni pana la realizare, asa ca trebuie sa fim siguri ca fanii lui Michaeldin intreaga lume afla despre sansa de a participa la acest tribut. Vrem sa ajungem la cat mai multi oameni din cat mai multe tari. Pentru acest lucru a muncit Michael toata viata, ca oamenii sa uite ca exista diferente intre ei si sa fie uniti”, a explicat David.

Daca esti fan Michael Jackson si vrei sa fii si tu un punct pe portretul lui, acceseaza site-ul http://www.michaeljacksontributeportrait.com/home.php, inregristeaza-te gratuit si primesti punctul. 

Urmareste imagini de la inmormantarea lui Michael Jackson: 
 
Pentru cele mai noi stiri din lumea muzicii aboneaza-te la Newsletterul de Muzica. 

Autor: A.P

Source: http://muzica.acasa.ro/stiri-muzica/Fii-un-punct-in-portretul-lui-Michael-Jackson

Bookmark and Share

Find us on The Official MJTP Facebook page Follow the Official MJTP on Twitter   Official MJTP YouTube channel

Comments for this post are now closed.

Delicious Digg Facebook Fark MySpace
   
All Articles
A Child's Heart  (21 articles)
Celebrity Dots  (39 articles)
Charity  (5 articles)
In Michael's Words  (30 articles)
In the News  (34 articles)
Matt Semino (VIP/Special Guest - Atto...  (12 articles)
Michael's Magic Box  (17 articles)
MJ Estate Updates  (22 articles)
MJTP News Archives  (2 articles)
Patchwork Blanket  (1 article)
Spokespeople  (2 articles)
Tribute Book  (10 articles)
Tribute Photos & Videos  (25 articles)
Tribute Team Blogs  (113 articles)
VIP Dots  (43 articles)